Over Ons

Nummer 1 WordPress Website Bouwers

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen vlotte en vlugge WordPress website. Ook maken wij conversiegerichte webshops met WooCommerce

Wie Wij Zijn

Wij zijn een ervaren online team bestaande uit 2 webdesigners, 2 grafisch designers en 1 specialist op het gebied van zoekmachine-optimalisatie. Onze teamleden vullen elkaar uitstekend aan om jouw website tot een succes te maken.

Onze Missie

Onze missie is het betaalbaar maken van professionele WordPress websites. Dankzij een bewezen strategie, een compleet team en onze handleiding maken wij het ontwerpen en beheren van websites betaalbaar voor iedere ondernemer.

Voorbeeld Websites

Hieronder tref je enkele voorbeelden aan van WordPress websites die wij recent ontwikkeld hebben. Naast websites maken wij ook conversiegerichte webwinkels met WooCommerce. Bekijk de voorbeelden hieronder.

Snel Een Mooie Website
Dankzij Ons 3P proces

01.

Power

Door een thema continu door te ontwikkelen zorgen wij ervoor dat iedere website een sterke basis heeft.

02.

Premium

Als extra dienstverlening zorgen wij ervoor dat jouw website of webshop beter vindbaar is in de zoekmachines.

03.

Perfect

Jouw website wordt nog beter als we alles verder optimaliseren en alle functies op maat aanbrengen.

Wij gebruiken professionele tools

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites met WordPress en maken daarnaast ook regelmatig conversiegerichte webwinkels met WooCommerce. Hiervoor maken wij ook gebruik van een snel en conversiegericht thema. Kies een thema dat aansluit bij jouw wensen en jouw product of dienst. Wij bieden een groot aanbod professionele thema’s van bewezen developers!

WordPress

Elementor

Analytics

Pro themes

Veelgestelde Vragen Over Web & Design

Je laat bij ons al een website maken vanaf € 650 eenmalig of € 45 per maand op basis van een abonnement van 24 maanden. Een webshop inclusief betaalmodules leveren wij vanaf € 950 eenmalig of € 75 per maand. Een los logo ontwerp is verkrijgbaar vanaf € 75.

Het is verstandig om informatie en voorbeelden aan te leveren zodat we jouw webdesign direct goed kunnen ontwikkelen. Bij een eenmalige opdracht ben je zelf verantwoordelijk voor updates en onderhoud. Als je dit wil uitbesteden sluit je een webdesign + support abonnement af.

Vooraf kiezen we samen een professioneel thema om jouw website op te baseren. Vervolgens maken wij de website op maat door de gewenste lay-out aan te brengen, content te schrijven, je huisstijl door te voeren en professioneel beeldmateriaal toe te voegen.

We hanteren een gemiddelde levertijd van 3 weken voor een website en 4 weken voor een webshop. De levertijd is echter afhankelijk van de omvang van de website en jouw specifieke wensen.

Cijfers

Spreken voor zich

1
Tevreden Klanten
1
Websites Gemaakt
1
Webshops Gemaakt
1
Logo’s Ontworpen

De weg naar succes is onder constructie...

Vandaag nog starten met het ontwikkelen van je nieuwe website? Onze WordPress adviseurs staan elke werkdag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.