Over Ons

Nummer 1 WordPress Website Bouwers

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen vlotte en veilige WordPress websites. Ook maken wij conversiegerichte webshops met WooCommerce.

Wie Wij Zijn

Wij zijn een ervaren online team bestaande uit 2 webdesigners, 2 grafisch designers en 1 specialist op het gebied van zoekmachine-optimalisatie. Onze teamleden vullen elkaar uitstekend aan om jouw website tot een succes te maken.

Onze Missie

Onze missie is het betaalbaar maken van professionele WordPress websites. Dankzij een bewezen strategie, een compleet team en onze handleiding maken wij het ontwerpen en beheren van websites betaalbaar en begrijpelijk voor iedere ondernemer.

Wat We Doen:

Ons 3P proces

01.

Power

Door een thema continu door te ontwikkelen zorgen wij ervoor dat iedere website een sterke basis heeft.

02.

Premium

Als extra dienstverlening zorgen wij ervoor dat jouw website of webshop beter vindbaar is in de zoekmachines.

03.

Perfect

Jouw website wordt nog beter als we alles verder optimaliseren en alle functies op maat aanbrengen.

Waarom Voor Ons Kiezen?

Er zijn veel bedrijven die een website voor je kunnen neerzetten. Maar wij zorgen ervoor dat jouw website optimaal is.

Wij maken enkel gebruik van de beste WordPress thema’s. Thema’s die geoptimaliseerd zijn om snel en gebruiksvriendelijk te werken. En bovendien mobiel- & SEO-vriendelijk zijn.

Door een goede structuur aan te brengen in de content en het beeldmateriaal van jouw website of webshop zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf beter vindbaar is in de zoekmachines.

Meer dan de helft van de bezoekers van jouw website komen ongetwijfeld 41 mobiel apparaat. Wij richten jouw website zo mobielvriendelijk mogelijk in.

Indien je ervoor kiest om ons maandelijks de website te laten beheren dan zorgen wij dat jouw website altijd up-to-date is. Updates worden handmatig doorgevoerd en gecontroleerd.

Onder het maandelijkse beheer valt ook ondersteuning op het gebied van techniek. Werkt jouw website niet meer of niet meer goed? Dan lossen wij het snel voor je op.

Onze Cijfers

Ruime Ervaring Met 
WordPress Webdesign

1
Tevreden Klanten
100
Websites Gemaakt
1
Webshops Gemaakt
1
Logo’s Ontworpen

De weg naar succes is onder constructie...

Meer weten? Onze adviseurs staan elke werkdag voor je klaar. Wij het beantwoorden al je vragen op het gebied van websites, webshops en logo’s binnen twee werkdagen.